ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Nieuwe uitbaters voor de kantine

Saskia en Jeroen Hodde, de nieuwe uitbaters van de Camping’73 kantine.

 

 

Saskia en Jeroen Hodde van de Huyskamer in Lutjewinkel zijn vanaf 1 april de nieuwe uitbaters van de kantine van Camping ’73. Maar voorlopig alleen nog open in het weekeind. Corona zal de rest van de openingstijden bepalen. Wie zijn Saskia en Jeroen Hodde? In 2014 namen beide een pand over in Lutjewinkel, wat inmiddels al 3 jaar leeg stond. En in 2015 opende ze de deuren. Al snel waren ze niet meer weg te denken uit Lutjewinkel en zijn er door hun al heel wat tradities ontstaan. Zo is er naast het kienen ook keezen. De ondernemers zijn creatief en zo organiseerde ze in Lutjewinkel elk jaar met Koningsdag een gezellige barbecue, met life-muziek.is er rond mei elk jaar een drie dagen durende kermis, en wordt er al jaren het Nazomeren georganiseerd. Als het weer het toelaat gaan ze ook op zee vissen, zodat er tijdens het Nazomeren vers gerookte makreel verkocht kan worden.
Populair was ook het Oktoberfest, waar iedereen gekleed in Dirdl jurk en “lederhose” komt!. Zeer recent is de Huyskamer gerenoveerd, maar de ondernemers zijn ook door de corona blijkbaar niet te stoppen. De kantine van camping’ 73′ is hun nieuwe uitdaging en dat beloofd veel goeds voor de gasten van de camping.