ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

De kantine heeft vanaf 1 april een nieuwe uitbater Frank de Graaf.

En hieronder stelt Frank zich even voor.Beste gasten van camping ’73’

Mijn naam is Frank de Graaf.
Vanaf 1 april ga ik de kantine uitbaten op de camping. Kan bijna niet wachten om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging. Vanaf 1 april kunt u genieten van een hapje en een drankje in de kantine. Ook zijn we open voor een gezellig potje kaarten, biljarten, darten en kletspraat. Dit seizoen gaan we proberen om u van alle gemakken te voorzien. Zo kunt u een heerlijke snack bij ons komen nuttigen of een lekker schotel gerecht of daghap. Ook zullen we medewerking verlenen aan alle activiteiten die de camping te bieden heeft zowel voor jong en oud.
Graag tot ziens in de kantine: Frank de Graaf.