ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Nieuw camping seizoen en 50 jarig bestaan

Beste gasten van Camping’73 nabij strand, zee en bos, en 50 jaar bestaan

Op zaterdag 1 april gaat het campingseizoen weer beginnen. Vanaf die dag kunnen Roland of Tino het water er weer voor jullie opzetten.

Het wordt een bijzonder jaar, want de camping bestaat 50 jaar. Deze mooie mijlpaal willen we samen met u vieren. Van zaterdag 12 augustus tot en met zaterdag 19 augustus wordt er een heuse feestweek georganiseerd. De commissie is al druk bezig met de voorbereidingen😀. Het programma van de feestweek is opgenomen in het campingboekje, samen met alle andere informatie over de camping. Het campingboekje is vanaf 9 april af te halen in de kantine of tijdens openingstijden bij de receptie (zaterdag en zondag van 9.30-11.00 uur). Hou ook goed de informatieborden op de camping in de gaten, want eventuele aanvullingen/wijzigingen op het programma worden daarop gezet.

 

We willen dit jaar graag feestelijk met u inluiden op zondag 9 april om 15.00 uur in de kantine, waar u gelijk kennis kunt maken met de nieuwe uitbater Frank. Een lekker hapje en een welkoms drankje staan hier voor u klaar. Aangeboden door Roland en Frank.

 

We gaan er een mooi jaar van maken en hopen met u te kunnen proosten op 9 april in de kantine.

Tot dan!