ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Bingo’s voor volwassenen en kinderen.

De bingo’s zijn tot nader order uitgesteld i.v.m. Corona maatregelen

Activiteiten op de camping

Altijd wat te doen!
In de directe omgeving zijn allerlei activiteiten, bijvoorbeeld de Oudhollandse markt in Hoorn en Schagen.De kaasmarkt in Alkmaar en de nachtmarkt in Kolhorn.
Voor wie op zoek is naar verrassende plekjes in de natuur, cultuur en sport is hier op z’n plaats. Er zijn je vindt die zijn hier ruim aanwezig.

Hollands Kroon

De camping ligt in de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Daar vallen 22 dorpskernen onder. Het polders- land, het leven langs de Waddenzee en IJsselmeer, de agrarische velden en de vele binnenwateren. Vergeet vooral de bloemenvelden niet, Noord Holland heeft er veel!

Zwemmen en strand

Er is een zwembad en peuterbad om even lekker af te koelen. U kunt ook naar het openluchtzwembad ;De Rijd’ op nog geen 2 kilometer afstand. Het strand bijv. Callantsoog, is een half uurtje rijden bij ons vandaan.
In Schagen en Wieringerwerf, vind je een overdekt zwembad.

Alle dorpen kennen een rijke historie.
Alkmaar, Medemblik, Hoorn, Schagen Enkhuizen Hoorn, maar ook dichtbij is veel te bekijken. Bezoek bijv. eens het voormalige oude vissersdorp
Kolhorn.

Gezellige kantine

Ook voor een feestje

Winkelhart

Met o.a Jumbo en Action

Kindvriendelijk

Een echte familiecamping

Spel activiteiten

Er worden regelmatige sportieve uitdagingen aangeboden

Bos, zee en strand in de buurt

Het strand en de duinen zijn niet ver van ons vandaan, u komt daar gelijk in een andere omgeving.

Eigen zwem en peuterbad

Wij hebben een eigen zwem en peuterbad.
Een groot recreatie zwembad vind je in Schagen 'De Wiel'

lekker uit eten in de kantine

Meenemen kan natuurlijk ook.

Er op uit!

Sportief:
Er zijn vele wandel, fiets en kanoroutes rondom de camping. Ook kunt u terecht op de golfbaan het Rechthuys in Nieuwe Niedorp. Voor fitness, yoga etc is het aanbod in de buurt ruim voldoende.

De Bossen:
In de Wieringermeer.’ Het Dijkgatbos’ Aan de andere kant van Noord-Holland kunt u heerlijk dwalen door diverse natuurterreinen in o.a.Bergen, Schoorl, De Helder, Castricum, Egmond, Petten, Callantsoog, Stroet Het aanbod is heel groot

Boeiende musea
In de omgeving zijn diverse musea te vinden. Ga ook eens een dagje naar Enkhuizen openlucht museum. De kleintjes vinden b.v. het bakkerijmuseum in Medemblik erg leuk. Bij de receptie vind u diverse folders voor een leuk uitje.

Lekker uit eten:
In de buurt vindt u diverse restaurants, waar u lekker kunt eten, of een borrel halen.
in Nieuwe Niedorp vindt u restaurant ‘De Rijd’, een Chinees en Japans restaurants. TIP: even googlen maar, dan komt u er genoeg tegen.